Oktoberfest Bravo

Het Oktoberfest van 2023 is helaas al geweest! In 2024 hopen we weer een nieuwe Oktoberfest te organiseren,
houd onze website en social media in de gaten!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haal je dirndls en lederhosen maar weer uit de kast... Want 28 oktober 2023 is het zover: BRAVO's Oktoberfest! Tijdens deze avond kun je genieten van een heerlijk winters buffet, lekkere muziek en natuurlijk heel veel bier! LET OP TOEGANG 18+!

Programma:
16.00 - 20.00    Winters buffet met muziek en diverse spelletjes
20.00 - 01.00    Feest met live muziek

De muziek wordt verzorgt door de Amelander band ''Te Gare'' en ook BRAVO's resident DJ's: HoempaBas & Baco zorgen voor de beste hits. 

Vanaf 16.00 kun je bij Bravo terecht voor diverse spelletjes, bier en gezelligheid. Vanaf 18.00 uur start het winters buffet . Denk hierbij aan: schweine haxe, bratwursten, speklappen en diverse stampotten. Voor het buffet dien je kaartjes te kopen. Met een kaartje ben je verzekerd van toegang voor de gehele dag incl. het buffet.

Wil je alleen naar het feest komen? Geen probleem! Vanaf 20.00 ben je welkom voor het feest, maar ook hier dien je een kaartje vooraf voor te kopen. Let op: vol is vol!!

Koop hieronder uw TICKETS:

 

 

 

 

 

RESERVERING MAKEN

Jouw plekje voor lunch, borrel of diner vooraf vastleggen? Dat kan!

Tafel reserveren Tafel reserveren

OFFERTEAANVRAAG

Feestje, bruiloft of evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Offerte aanvragen